Κέντρο εξυπηρέτησης

28210 99178

Βρες μας στο

Facebook

Πάρε πρώτος τις προσφορές

Η Εταιρεία

Στην Σκορδυλάκης ΕΠΕ είμαστε όντως μία οικογένεια. Αυτό το διαπιστώνει οποιοσδήποτε περνάει το κατώφλι του καταστήματος μας για πρώτη φορά. Πέρα από τους ιδρυτές της επιχείρησης, το «παλαιότερο» μέλος της οικογένειας μας βρίσκεται μαζί μας από το 1987 ενώ το νεότερο από το 2013, αριθμώντας μέχρι το 2018, 31 και 5 χρόνια αντίστοιχα συνεχούς συνεργασίας.

Δεν διαθέτουμε «προκατασκευασμένες» εταιρικές διαδικασίες λειτουργίας ευρείας κατανάλωσης που επιβάλλουν οι καιροί, οι αδυσώπητοι νόμοι της αγοράς και τα απόμακρα διευθυντικά στελέχη που σπάνια έρχονται σε επαφή με κάποιον άνθρωπο που προσπαθεί να καλύψει τις ανάγκες του. Με τον οικογενειάρχη που προσπαθεί να επιβιώσει, να θερμάνει το σπίτι του, να ψυχαγωγήσει και να θρέψει τα παιδιά του, να διευκολύνει την καθημερινότητα του. Με τον επαγγελματία που προσπαθεί να σταθεί στα πόδια του, να δημιουργήσει και να επεκτείνει την επιχείρηση του. Με το νέο άνθρωπο που προσπαθεί να ανοίξει τα φτερά του και να πραγματοποιήσει τα όνειρα του σε εποχές που τα όνειρα κοστίζουν ακριβά. Με το συνταξιούχο που προσπαθεί να πορευθεί με αξιοπρέπεια και να «δώσει την καλή του χέρα» στα εγγόνια του, όπως λέμε εδώ στην Κρήτη. Με αυτόν που γεννήθηκε και μεγάλωσε σε κάποια μακρινή και κρύα χώρα αλλά επέλεξε το νησί μας για να ζήσει και που βρήκε σε εμάς τη ζεστασιά και τη φιλικότητα που αναζητούσε.

Δεν διαθέτουμε ISO ποιότητας αλλά διαθέτουμε ποιότητα για ISO. Δεν είμαστε τέλειοι, κάνουμε λάθη αλλά πάντα προσπαθούμε να τα διορθώνουμε. Είμαστε άνθρωποι και προσπαθούμε για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας, απρόσκοπτα από το 1974 μέχρι και σήμερα. Δεν υποδεχόμαστε τους πελάτες μας βάσει κάποιου πρωτοκόλλου αλλά βάσει του χαρακτήρα των ανθρώπων μας. Όπως σε κάθε οικογένεια υπάρχουν διαφορετικοί χαρακτήρες, έτσι και στη δική μας. Όσοι μας έχουν επιλέξει έχουν ταιριάξει με το χαρακτήρα κάποιου μέλους της οικογένειας μας και όχι με την απρόσωπη εταιρική μας διαδικασία και την επιτηδευμένη μας ευγένεια. Για όσους δεν μας γνωρίζουν ακόμα αλλά θελήσουν να μας επισκεφθούν, είμαστε σίγουροι ότι θα βρουν ανταπόκριση, ίσως πολύ μεγαλύτερη των προσδοκιών τους.

Φιλικές τιμές, ευκολίες πληρωμής, κύκλος εμπιστοσύνης

Είμαστε πάντα φιλικοί με όσους μας επιλέξουν, προσπαθούμε πάντα να διευκολύνουμε όσους το έχουν ανάγκη, είτε πρόκειται για επιχειρηματίες, είτε πρόκειται για οικογενειάρχες είτε πρόκειται για νέους που προσπαθούν να σταθούν στα πόδια τους μόνοι τους.

Προσπαθούμε πάντα να προσφέρουμε τις καλύτερες τιμές στην αγορά αλλά και να διευκολύνουμε την απόκτηση των απαραίτητων για τον καθένα αγαθών μέσα από δόσεις, εξωτραπεζικά χωρίς τη χρήση πιστωτικών καρτών. Σχεδιάζουμε από κοινού με τους πελάτες μας το πρόγραμμα αποπληρωμής με βάση τις διαφορικές δυνατότητες του καθενός. Βασιζόμενοι στην αμοιβαία εμπιστοσύνη που οικοδομείται με αργά και σταθερά βήματα, από το 1974 μέχρι και σήμερα κερδίζουμε όλοι μαζί.

Συνεργαζόμενες εταιρείες

Από το 1974 έως και σήμερα η Σκορδυλάκης ΕΠΕ έχει συνεργαστεί με τις μεγαλύτερες και πιο αξιόπιστες εταιρείες στο χώρο των ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών. Κάποιες από αυτές παραμένουν σε λειτουργία, κάποιες άλλες όχι. Εμείς οφείλουμε να τις ευχαριστήσουμε όλες για την υποστήριξη και την άψογη συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια:

Sony Invertor Benq Tefal
Samsung Toshiba Krups Singer
LG Yamaha Kenwood Hobby
Apple Nec Rowenta Izzy
Philips Wharfedale Delonghi Candy
Panasonic Numark Philco Ariete
Nikon Tom Tom Juro Pro Primo
Pitsos Pionner Iζόλα Gruppe
Bosch MLS Εσκιμο Purex
Siemens HP Neff Imitec
Whirlpool Xiaomi Canon Blaupunkt
Miele Huwaei JVC Telefunken
Fujitsu Duracell Akai Gree
Hitachi Crystal Audio Fissler Olympus

Ποιότητα και μετά την πώληση

Την ποιότητα των εμπορευμάτων μας τη διασφαλίζει η αυστηρή επιλογή των μεγαλύτερων ονομάτων της αγοράς τα οποία αντιπροσωπεύουμε στο κατάστημα μας όπως αναφέρει η προηγούμενη ενότητα. Την ποιότητα στην εξυπηρέτηση και σε οποιοδήποτε άλλο επίπεδο περιγράφει με τον καλύτερο τρόπο η φράση που μας ακολουθεί εδώ και τόσα χρόνια είναι και αυτή που μας περιγράφει καλύτερα από οποιαδήποτε άλλη: Μαζί σας και μετά την πώληση.

Το σύνθημα αυτό γεννήθηκε κατά την προσπάθεια εξεύρεσης μίας φράσης – αποτύπωμα, σύντομης και περιεκτικής η οποία θα χρησιμοποιούνταν στην πρώτη μας ραδιοφωνική διαφήμιση. Από τη στιγμή που δημιουργήθηκε, το συγκεκριμένο σύνθημα, αποτελεί την ταυτότητα της επιχείρησης μας, μας περιγράφει, μας συστήνει σε νέους πελάτες και μας προσδιορίζει.

ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΜΑΣ

Κατάστημα

Περίδου 37, Χανία - Κρήτη

Τηλ.: 28210 99178

Email: info@skordilakis.gr

ΣΤΕΙΛΕ ΜΑΣ ΜΗΝΥΜΑ

Ώρες λειτουργίας

Δευ.-Τετ.

09:00 - 14:30

Τριτ.-Πεμ.-Παρ.

09:00 - 14:00
18:00 - 21:00

Σάββατο

09:00 - 14:00